21 мая 2021

Офіційне представництво бренду Chery в Україні, компанія «Сі Ей Автомотів» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє про майбутні плани бренду, про які було оголошено на Шанхайському автошоу.

Автосалон в Шанхаї 2021 року відкрився 19 квітня, а бренд Chery Automobile продемонстрував плеяду захоплюючих нових моделей. В рамках автосалону, Chery також оголосили про запуск Chery 4.0 Broad Power Architecture, що пропонує різноманітні енергетичні рішення, такі як паливо та гібридні технології, щоб задовольнити різні потреби користувачів. Крім того, бренди Chery EXEED та Chery New Energy продемонстрували свої нові моделі та технології.

 

Стенд Chery на Шанхайському автошоу

Як автовиробник, який розвиває власні технології, Chery є першою автомобільною компанією в Китаї, яка самостійно розробляє технології у сфері енергетики. У 2005 році Chery запустила ACTECO, перший у Китаї бренд двигунів із незалежними правами інтелектуальної власності. На сьогоднішній день компанія виготовила понад 8,8 мільйона двигунів. Шість двигунів, включаючи ACTECO 1.6TGDI, увійшли до списку "Десять кращих двигунів "China's Heart". Архітектура Chery 4.0 Broad Power не тільки сприятиме розвитку іміджу бренду Chery як технологічної компанії, а й сприятиме трансформації та модернізації автомобільної промисловості й розвитку «зеленої» та низьковуглецевої системи економічного зростання.

 

Високопродуктивний двигун 2.0TGDI, розроблений самостійно фахівцями Chery

 

PHEV з повнофункціональною гібридною архітектурою та гібридною трансмісією з інтегрованим електромотором (DHT)

 

Водночас з початком автошоу, Chery запустили промо-кампанію під хештегом #TechOrNot у соціальних мережах, для того щоб власники автомобілів могли поділитися впливом автомобільних технологій на їх життя. У дискусії взяли участь тисячі власників автомобілів з різних країн – України, РФ Бразилії, Чилі, Саудівській Аравії, Єгипті, Алжирі та багатьох інших країн. 20 та 21 квітня Chery провели серію прямих трансляцій з ключовими автомобільними лідерами думок з Саудівської Аравії, Єгипту, РФ, Бразилії та Чилі які могли в прямому ефірі поспілкуватись з технічними експертами Chery для обговорення найбільш популярних коментарів у #TechOrNot та тенденцій розвитку автомобільних технологій.

 

 Tiggo 8 Pro

 

Tiggo 4 Pro

У 2020 році Chery експортував понад 114 000 одиниць автомобільної техніки, посідаючи перше місце серед китайських брендів легкових автомобілів протягом ось уже 18 років поспіль. У 2021 році тенденція зберіглась - популярність бренду на закордонних ринках продовжує зростати. У першому кварталі компанія Chery експортувала в цілому 53 441 автомобілів, що на 101,6% більше, ніж у відповідному періоді попереднього року. Якщо рахувати з самого початку, то Chery реалізували свою продукцію у понад 80 країнах і регіонах світу, загальним обсягом понад 1 750 000 авто.

Що стосується продажів автомобілів загалом, то Chery було продано 205 688 автомобілів у першому кварталі 2021 року, що на 91,6% більше у порівнянні з попереднім роком. Очікується, що Chery 4.0 Broad Power Architecture та захоплюючі нові продукти, які будуть побудовані на цій платформі, ще більше збільшать продажі автомобілів Chery.